Vildtfugle – hvorfor du skal have dem

Sharing is caring!

Der er mange mennesker som nyder, at have vildtfugle i deres have. At have vildtfugle er i andre ord at have vilde fugle på sin ejendom. Dette lyder måske kompliceret eller unormalt, men faktisk er det ikke mere end bare, at have et lille fuglehus i sin have. Men der er faktisk mere til det end bare, at have sit eget lille fuglehus. Man kan faktisk gøre rigtig mange sjove og hyggelige ting med vildtfugle i sin have, som man normalt ikke ville kende til. I denne artikel vil vi snakke om hvordan man kan more sig med vildtfugle i sin have, som for eksempel at dekorere sit fuglehus og optimere det til kommende fugle.

 

Hvad du får ud af vildtfugle

Men når det kommer til vildtfugle er det faktisk ikke kun fordi, at det er meget behageligt, at have dem. Der er faktisk konkrete fordele til at have vildtfugle, som måske vil overraske dig og overtale dig til, at overveje at have vildtfugle. Først og fremmest er vildtfugle naturligvis rigtig gode til at holde din ejendom ren. Det gør de ved, naturligvis, at spise forskellige insekter som kan være skadende for dig og din have. Et eksempel på et vidunderligt insekt fuglene spiser er naturligvis den almene myg. Ja, en øget mængde vildtfugle omkring din ejendom vil rent faktisk få færre myg i din have. Det kan man ikke have et problem med, vel?

Men udover dette er der faktisk også andre ting, som disse vidunderlige vildtfugle kan hjælpe din have med. Blandt disse ting er, at de hjælper med udspringen af blomster. Det vil sige at din have kommer til at se endnu flottere ud, hvis der er vildtfugle i den når blomster skal til at springe ud. Det er vidunderligt at se og det kan virkelig få en til at værdsætte sin have lidt mere. Udover dette er det faktisk også bare rigtig godt for miljøet at have disse fuglevenlige miljøer. Og sidst men ikke mindst vil fuglene også holde ukrudt ud af haven. Dette sker fordi de godt kan lide at spise korn, og nogle gange kan disse korn også være frø for ukrudt.

 

Hvad man skal have til sine vildtfugle

Hvad du så skal have til dine vildtfugle er jo så en helt anden sag. For det er ikke altid helt nemt at finde ud af hvor meget man skal give og hvordan man skal sætte det op. For hvorfor skulle nogle fugle vælge din have og ikke bare naturen eller en anden, bedre have? De fleste fugle vil generelt være glade for lidt mad, som regel i frø, og et godt fuglehus. Grunden til at disse fuglehuse er så gode for fugle er, at de netop kan lægge rede der, og med tiden også få æg derinde. På den måde, hvis du er heldig, vil du altså med et fuglehus få et par fugleunger i fremtiden. Det er en af de smukkere ting ved at have sin egne vildtfugle i haven.

Peggy Duncan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *