Ting at tænke på ved salg af dit hus i Horsens 

Sharing is caring!

Bor du i Horsens, og skal du sælge dit hus? Det er de færreste mennesker, der bor i den samme bolig hele livet eller bare halvdelen af livet. Nogle gange er der behov for, at man flytter. Det kan være i forhold til beliggenhed af arbejde eller skole. Men det kan også være, fordi man bare trænger til en ny begyndelse, et nyt sted, i en ny bolig. Uanset hvor i Horsens, du bor, og hvorfor du vil flytte, kan du få hjælp af en ejendomsmægler til at sælge dit hus. Og få gode tips og tricks til at gøre dit hus mest indbydende overfor mulige købere.

Fastlæggelse af husets pris 

Et boligsalg består af mange dele: At sætte huset til salg. Fremvisning af boligen overfor købere. At finde en ny bolig. Alle dele er vigtige, og det er vigtigt, at det føles rigtigt for dig, der skal sælge dit hus og købe/leje en ny bolig. I forbindelse med et salg af dit hus er det vigtigt, at du får boligen til at fremstå så indbydende som muligt. Hvis boligen fremstår velholdt, ordentlig og indbydende, så er der større sandsynlighed for, at du kan få solgt den til den pris, du ønsker.  

Prisen på et hus fastlægges ud fra boligens beliggenhed, altså nabolaget i Horsens. Hvad ligger der i nærheden? Er det tæt på en skole? Derudover handler det om ejendommen. Hvor mange kvadratmeter er ejendommen på? Hvor stor er haven? Og så handler det selvfølgelig om selve husets generelle tilstand. Er der meget, der skal repareres? Fungerer alt el, isolation og kloak, som det skal? Der er en del ting, man skal huske i forbindelse med salg af hus i Horsens. Alt det har en ejendomsmægler styr på, og ejendomsmægleren kan hjælpe dig trygt igennem det.  

Gør dit hus i Horsens indbydende overfor købere 

Når du skal have din bolig til at se indbydende og hyggelig ud ved fremvisning overfor købere, er det vigtigt, at der er ryddet op. Det første, køberen lægger mærke til, når denne træder ind af døren, er, om der er ryddeligt og hyggeligt. Derudover handler det også om stemningen og atmosfæren i hjemmet. For at skabe en hyggelig og hjemmelig atmosfære er det en god idé at sætte nogle blomster på bordene eller i vinduet. Eller lægge et par bøger på sengebordet og nogle magasiner på sofabordet (uden at det bliver for meget og virker rodet, selvfølgelig).  

 

Hvis din bolig har meget mørke farver på væggene, kan det også være givet godt ud at tage sig tid til at male. Lyse farver fremstår oftest mest indbydende og rare, og derudover får det også små rum til at se større ud. Det er også et godt trick lige at lufte ud i huset inden en fremvisning. Der er ikke noget værre end at være i et hus, hvor der lugter/virker indelukket. Hvis du har en pejs eller en kamin, kan det også være en idé at tænde op. Varme og ild i pejsen hjælper med at bringe varme og hygge ind i hjemmet.  

 

 

Peggy Duncan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *