Hvad er en god teambuilding måde

Sharing is caring!

Når mange medarbejdere hører ordet “teambuilding”, flinker de straks og tænker tilbage på år med utrolige akavede isbrytere i skolen. Men i små grupper giver mulighed for at maksimere dit teams præstation og gøre arbejdslivet bedre.

Teamprogrammer lærer dine medarbejdere at være empatiske med hinanden og skabe tillid. Selvfølgelig hjælper det at have den rigtige teambuilding for små grupper. Her er fem teambuilding, der hjælper dig med bedre at få kontakt med dine kolleger.

1. TO SANDHEDER OG EN LIE

For en simpel gammel standby aktivitet, der altid er sjov og meget effektiv, kan du stole på en gennemprøvet klassiker, to sandheder og en løgn.

Spillet er nøjagtigt, som det lyder som. Lad hvert teammedlem skrive to sandheder og en løgn om sig selv uden at vise dem for nogen. Derfra har du en samtale med cocktailfest-stil.

Ideen er, at grupper quiz hver person på deres tre udsagn. Målet er at overbevise alle om, at din løgn faktisk er sand, mens teammedlemmer forsøger at gætte løgnen korrekt.

Hvad vil du vælge af forskellige teambuilding øvelser

Dette spil hjælper med at fremme kommunikation i en venlig atmosfære. Du griller ikke hinanden med kontoropgaver. Du fortæller bare sjove historier. Og da dit team arbejder sammen for at gætte hver enkelt persons løgn, skal du formulere, hvorfor du synes, at en bestemt udsagn er en løgn.

I slutningen af ​​spillet lærer du noget sjovt ved dine kolleger – optimal team gruppebyggelse i lille gruppe, som du kan udnytte når som helst og hvor som helst.

2. LIVSHØJDEPUNKTER

Livet fremhæver spillet fungerer godt for store og små grupper lige.

Først skal du bede hver person om at lukke øjnene og forestille sig de bedste øjeblikke i deres liv. Det betyder ikke noget, hvad øjeblikke er. Det kan være imponerende eventyr, professionelle succeser eller personlige historier uden for væggen.

Efter at alle har haft et minut eller to til at tænke på deres bedste øjeblikke, er alle nødt til at indsnævre valgene.

Bed hver deltager om at lukke øjnene igen. Denne gang vil de beslutte, hvilke 30 sekunder af deres liv de ville leve igen, hvis de kun havde 30 sekunder tilbage til at leve.

Se de bedste måder at skaffe teambuilding øvelser på

Alle vil dele, hvilke 30 sekunder de valgte, og hvorfor. Ligesom to sandheder og en løgn, hjælper dette spil dine kolleger med at lære hinandens lidenskaber, personligheder og personlige triumfer at kende.

3. KLASSIFIKATIONSPILET

En anden måde at lære hinandens lide og ikke lide er klassificeringsspil.

I dette spil vil du opdele rummet i teams på fire personer hver. Så selv hvis du samlet set har en hel del mennesker, vil du ende med at drage fordel af en lille gruppe teambuilding dynamisk.

Når holdene har introduceret, begynder de aktiviteten. Deres job i dette spil er at klassificere sig selv baseret på kriterier, favorit hobbyer eller fælles interesser.

For eksempel, hvis alle i et team ejer en hund, vil de være et team med hundeelskere. Hvis alle på et hold elsker pizza, er de pizzaholdet. Hvis alle på et hold elsker Game of Thrones, er de Game of Thrones-teamet.

Efter hold får deres fokus og navn, de skal interagere med andre teams. Hver gruppe vil handle, som de tror, ​​at deres stereotyper ville opføre sig. Hundelskere kunne for eksempel gå rundt og bede om at vise andre mennesker billeder af deres hunde. Tv-elskere er måske besat af at diskutere de nyeste episoder og plot-vendinger.

Se de forskellige teambuilding ture

Idéen om spillet er todelt. For det første tillader det holdkammerater at lære hinanden bedre at kende. For det andet hjælper det med at belyse, at stereotyper er reduktive – de fortæller dig ikke alt, hvad der er at vide om en person. Vi kan mærke en kollega som ‘hundeelsker’, når de faktisk er meget mere end det.

Det gør også alle mere følsomme over for det faktum, at de undertiden måske prøver for hårdt på at få andre mennesker til at dele eller kun lide det, de vil dele.

At foregive at være en hundelover, vil hjælpe dig med at forholde dig mere til din kollega, der faktisk er en hundekærm. Men det vil også hjælpe dine ægte medarbejdere med “hundelsker” at forstå, at de måske ønsker at diversificere emner, så de ikke er snævert stereotype.

Peggy Duncan